Урок № 8 Приготування сметанного і заварного кремів.
Дата: 25.10.2022 14:00
Кількість переглядів: 121
Приготування сметанного і заварного кремів. - Ознайомитись з теоетичним матеріалом, розробити технологічні картки за 1 із наданих рецептур приготування кремів ( перевести за допомогою таблиці (посилання в конспекті надається) кількість продуктів із ст. л., стаканів в грами );в особисті повідомлення, або на електронну пошту: polina.kharaman@i.ua
Підручник " Сучасні технології кондитерськоговиробництва" - стор 78 - 79; опрацювати, дати відповіді на контрольні запитання.
Переглянути відео, приготувати, на свій вибір, Заварний або Вершковий крем зробити фото ( відео ) звіт надіслати в особисті повідомлення, або на електронну пошту: polina.kharaman@i.ua