Урок № 20 Приготування короваїв.
Приготування короваїв. - опрацювати матеріал, ознайомитись з цікавими фактами, та звичаями, Зробити самостійну пошукову роботу із українських традицій пов'язаних з святковим хлібом, короваєм.13:18 25.01.2023
Урок № 20 Приготування короваїв.
Приготування короваїв. - опрацювати матеріал, ознайомитись з цікавими фактами, та звичаями, Зробити самостійну пошукову роботу із українських традицій пов'язаних з святковим хлібом, короваєм.13:18 25.01.2023
Урок № 19 Приготування пирога закритого
Домашнє завдання11:08 24.01.2023
Урок № 18 Приготування пирога відкритого
Приготування пирога відкритого - Опрацювати матеріал, розробити технологічну картку за власною рецептурою, або за наданою в теоретичному матеріалі.19:09 15.01.2023
урок № 17 "Приготування Ромової баби та кексу Травневого"
Домашнє завдання:13:01 26.12.2022
Урок № 16 Приготування рулетів із дріжджового опарного тіста.
ПІДРУЧНИК КОНДИТЕР 3рр - переглянути, згадати, на стор 98 - 104 приготування тіста опарним способом;12:38 17.12.2022
Урок № 15 "Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього:плюшки,пампушки"
Приготування дріжджового тіста опарним способом:плюшки,пампушки.13:09 12.12.2022
Урок № 14 Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.Приготування розтягаїв, кулеб’яки .
Приготування розтягаїв, кулеб’яки . - Опрацювати теоретичний матеріал, розробити технологічні картки.15:34 05.12.2022
Урок №13.Приготування дріжджового тіста та виробів з нього: приготування піци
Приготування піци11:19 28.11.2022
Урок № 12 Приготування виробів із безопарного дріжджового тіста булочок різних видів.
Приготування виробів із безопарного дріжджового тіста булочок різних видів. - Опрацювати теоретичний матеріал, виконати завдання, розробити технологічні картки, дати відповіді на питання.08:44 22.11.2022
Урок № 11. "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього: приготування Біляшів"
Тема: "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього: приготування Біляшів"15:47 14.11.2022