A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 18: Асортимент, види, обробка, підготовка до використання фаршів.

Дата: 30.10.2022 13:53
Кількість переглядів: 49

ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.

Тема 3 Приготування фаршів (5 годин).

Тема уроку 18: Асортимент, види, обробка, підготовка до використання фаршів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://lib.iitta.gov.ua/723902/1/pidruchnyk_kondyterka__21_11_20.pdf  стор. 45-47.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора