Тема уроку 18: Асортимент, види, обробка, підготовка до використання фаршів.
Дата: 30.10.2022 13:53
Кількість переглядів: 49
ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.
Тема 3 Приготування фаршів (5 годин).
Тема уроку 18: Асортимент, види, обробка, підготовка до використання фаршів.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://lib.iitta.gov.ua/723902/1/pidruchnyk_kondyterka__21_11_20.pdf стор. 45-47.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com