A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 54: Вироби з безопарного дріжджового тіста: різні види булочок.

Дата: 10.12.2022 13:46
Кількість переглядів: 63

ЧЕТВЕР, 15.12.2022 р.

Тема уроку 54: Вироби з безопарного дріжджового тіста: різні види булочок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 144 - 151

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на контрольні питання і записати питання, відповіді.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора