A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 17: Технологія приготування, зберігання та реалізація начинок.

Дата: 30.10.2022 13:44
Кількість переглядів: 64

ВІВТОРОК, 01.11.2022 р.

2. 9:25-10:10 год.

Тема уроку 17: Технологія приготування, зберігання та реалізація начинок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

https://lib.iitta.gov.ua/723902/1/pidruchnyk_kondyterka__21_11_20.pdf  стор. 41-45.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора