A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 53: Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом.

Дата: 10.12.2022 13:43
Кількість переглядів: 95

ВІВТОРОК, 13.12.2022 р.

Тема уроку 53: Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 131 - 133

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання і записати питання, відповіді.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора