Урок № 10 Приготування безопарного дріжджового тіста та виробів з нього ;смаженні пиріжки з різними начинками.
Дата: 06.11.2022 13:30
Кількість переглядів: 286
Ольга Гайдук, Тетяна Герлянд, Ірина Дрозіч, Наталя Кулалаєва, Ганна Романова СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА ПІДРУЧНИК - Пригадати теоретичний матеріал, стор 87 - 98;
Приготування безопарного дріжджового тіста та виробів з нього - опрацювати інструкційно - технологічні картки;
Переглянути відео
Приготувати безопарнедріжджове тісто та виробіи з нього ;смаженні пиріжки з різними начинками. Надіслати фото( відео) звіти, в особисті повідомлення, або на електронну пошту: polina.kharaman@i.ua
У кого не має змоги приготувати - розробити інструкційно - технологічну картку " Пиріжки смажені з ...",з будь якою начинкою, або фаршем (пиріжки смажені з картоплею, капустою, печінкою, горохом, сиром, вишнею, яблуком...)