A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 16: Начинки з різних продуктів.

Дата: 30.10.2022 13:30
Кількість переглядів: 43

ВІВТОРОК, 01.11.2022 р.

1. 8:30-9:15 год.

Тема уроку 16: Начинки з різних продуктів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 100-106.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора