Тема уроку 86: Підготовка і шарування листкового тіста. Тема уроку 87: Обробка і випікання прісного листкового тіста.
Дата: 11.02.2023 13:29
Кількість переглядів: 96
ПЯТНИЦЯ, 17.02.2023 р.
Тема уроку 86: Підготовка і шарування листкового тіста.
Тема уроку 87: Обробка і випікання прісного листкового тіста.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
стор. 214 - 223
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Відповісти на тестові питання за посиланням https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2145444
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com