Практична робота 4. Розрахунок сировини: млинці з м’ясом.
Дата: 22.05.2022 13:24
Кількість переглядів: 101
П’ЯТНИЦЯ, 27.05.2022 р.
ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.
Практична робота 4. Розрахунок сировини: млинці з м’ясом.
Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.
https://naurok.com.ua/tehnologichna-karta-nalisniki-z-nachinkoyu-iz-siru-abo-m-yasa-70599.html
http://stryi-mkvpu34.edukit.lviv.ua/Files/downloads/млинці.pdf
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.