Урок № 41 Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання.
Дата: 22.05.2022 13:22
Кількість переглядів: 123
СЕРЕДА, 25.05.2022 р.
Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.
Урок № 41 Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання.
Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.
https://vpl.org.ua/news/20-31-48-17-03-2020/
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, контрольні питання.