A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 41 Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання.

Дата: 22.05.2022 13:22
Кількість переглядів: 123

СЕРЕДА, 25.05.2022 р.

 

Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок № 41 Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання.

 

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

https://vpl.org.ua/news/20-31-48-17-03-2020/

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, контрольні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора