RSS-Новини
A
A
A
K
K
K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей
ГОЛОВНА
Новини
Контакти
Відео
Наші професії
Електрогазозварник
Тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва
Кухар. Кондитер
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Абітурієнту
Інформація про вступ
Правила прийому
Документи для вступу
План прийому
Місце шани та вдячності
Меню сайту
»
Група КК-36
»
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
»
Хімічний склад і харчова цінність м'яса
Хімічний склад і харчова цінність м'яса
Дата:
03.11.2021 13:12
Кількість переглядів:
189
Переглянути
Презентацію
записати конспект слайдів 2 - 8
« повернутися
ГОЛОВНА
Новини
Контакти
Відео
Наші професії
Абітурієнту
Місце шани та вдячності
Показати код для вставки на сайт
Код для вставки на сайт
Вхід для адміністратора
Логін:
*
Пароль:
*
Авторизуватись