Приготування овочевої пасеровки
Овочева пасеровка12:01 01.12.2021
Приготування овочевої пасеровки
Овочева пасеровка12:01 01.12.2021
Правила варіння бобових і макаронних виробів
12:53 24.11.2021
13:51 22.11.2021
Підготовка круп, бобових і макаронних виробів
Переглянути слайди, звернути увагу на правила підготовки круп до варіння!13:48 22.11.2021
Хімічний склад та класифікація птиці й дичини
Преглянути презентацію, записати конспект. Надати відповіді на подані запитання ( останній слайд презентації)11:20 12.11.2021
14:18 10.11.2021
Технологія приготування котлетної маси з м'яса і н/ф з неї
Опрацювати презентацію за посиланнямПриготування котлетної маси записати конспект08:00 10.11.2021
15:05 04.11.2021
Хімічний склад і харчова цінність м'яса
Переглянути Презентацію записати конспект слайдів 2 - 813:12 03.11.2021
Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Пройти Тестування час виконання 15 хв13:10 03.11.2021