A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 26.09.2022 року по 30.09.2022 року

Дата: 24.09.2022 13:11
Кількість переглядів: 69

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ЧЕТВЕР

22.09.2022 р.

4.

11:15-12:00

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

ЗПК 10.

Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів.

Урок 4: Енергетична цінність харчових продуктів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://naurok.com.ua/plan---konspekt-uroku-energetichna-cinnist-produktiv-harchuvannya-207814.html

https://www.youtube.com/watch?v=0jk6xblCRso

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора