Урок № 34 Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів.
Дата: 27.03.2022 12:48
Кількість переглядів: 125
СЕРЕДА, 06.04.2022 р.
(4 урок) З 10:30 по 11:00 год.
Тема 9: Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.
Урок № 34 Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів.
Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 242-243).
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.
Відповісти на питання.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-вр/page#Text
http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-transportirovaniyu.html