A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 9: Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень для обслуговування відвідувачів.

Дата: 30.10.2022 12:44
Кількість переглядів: 46

П’ЯТНИЦЯ, 04.11.2022 р.

6. 13:15-14:00 год.

Тема 2: Організація діяльності торгової частини підприємства та оперативне планування роботи (9 годин).

Тема уроку 9: Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень для обслуговування відвідувачів.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень для обслуговування відвідувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора