Тема уроку 9: Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень для обслуговування відвідувачів.
П’ЯТНИЦЯ, 04.11.2022 р.
6. 13:15-14:00 год.
Тема 2: Організація діяльності торгової частини підприємства та оперативне планування роботи (9 годин).
Тема уроку 9: Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень для обслуговування відвідувачів.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень для обслуговування відвідувачів.