A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 8: Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з них.

Дата: 30.10.2022 12:44
Кількість переглядів: 100

ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.

4. 11:15-12:00 год.

Тема уроку 8: Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з них.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.  

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора