Тема уроку 8: Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з них.
Дата: 30.10.2022 12:44
Кількість переглядів: 100
ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.
4. 11:15-12:00 год.
Тема уроку 8: Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з них.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з них.