Урок № 16 Приготування рулетів із дріжджового опарного тіста.
Дата: 17.12.2022 12:38
Кількість переглядів: 88
ПІДРУЧНИК КОНДИТЕР 3рр - переглянути, згадати, на стор 98 - 104 приготування тіста опарним способом;
Приготування рулетів із дріжджового опарного тіста. - розробити технологічну картку з наданого рецепту, перевести з столових ложок та стаканів - на грами, та вирахувати вихід напівфабрикату. Надіслати ТК на електрону пошту: polina.kharaman@i.ua або вайбер, телеграм.
Таблиця мір та ваги у ложках, склянках - https://www.bene-gusto.com/uk/weights-and-measures-table/
Переглянути відео приготування рулетів, приготувати будь який рулет, з дріжджового опарного тіста за власним смаком, та надіслати фото/ відео звіти.