A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 7: Організація робочого місця для приготування та відпуску солодких страв і напоїв.

Дата: 30.10.2022 12:34
Кількість переглядів: 56

ВІВТОРОК, 01.11.2022 р.

714:10-14:55 год.

Тема уроку 7: Організація робочого місця для приготування та відпуску солодких страв і напоїв.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.  

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал: Організація робочого місця для приготування та відпуску солодких страв і напоївОрганізація роботи доготівельних цехів

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора