Тема уроку 7: Організація робочого місця для приготування та відпуску солодких страв і напоїв.
Дата: 30.10.2022 12:34
Кількість переглядів: 56
ВІВТОРОК, 01.11.2022 р.
7. 14:10-14:55 год.
Тема уроку 7: Організація робочого місця для приготування та відпуску солодких страв і напоїв.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал: Організація робочого місця для приготування та відпуску солодких страв і напоїв, Організація роботи доготівельних цехів