Тема уроку КНД 3.2.3. Приготування масляних основних і ароматичних кремів.
Дата: 27.03.2022 12:33
Кількість переглядів: 58
ВІВТОРОК, 05.04.2022 р.
(3-8 уроки) З 9:50 по 13:50 год.
Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку КНД 3.2.3. Приготування масляних основних і ароматичних кремів.
Електронні посилання:
https://www.youtube.com/watch?v=Jt-taAqLbl0
https://www.youtube.com/watch?v=gbuDQnoBSl8
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Приготувати масляний основний крем, ароматичний крем згідно теми уроку.
Надіслати фото та відео звіти.