Тема 3.4.7. Приготування здобного прісного тіста: хачапурі.
ЧЕТВЕР, 19.05.2022 р.12:51 15.05.2022
Тема 3.4.7. Приготування здобного прісного тіста: хачапурі.
ЧЕТВЕР, 19.05.2022 р.12:51 15.05.2022
Тема 3.4.6. Приготування здобного прісного тіста.
ВІВТОРОК, 17.05.2022 р.12:49 15.05.2022
Тема 3.4.5. Приготування пісочного тіста та виробів з нього.
ПОНЕДІЛОК, 16.05.2022 р.12:41 15.05.2022
Тема 3.4.4. Приготування трубочок вафельних з різними начинками.
ЧЕТВЕР, 12.05.2022 р.15:51 08.05.2022
Тема 3.4.3. Приготування вафельного тіста та виробів з нього.
ВІВТОРОК, 10.05.2022 р.15:49 08.05.2022
Тема 3.4.2. Приготування тіста для оладок та виробів з нього.
ПОНЕДІЛОК, 09.05.2022 р.15:47 08.05.2022
Тема уроку 3.4.1. Приготування млинцевого тіста та виробів з нього.
ЧЕТВЕР, 05.05.2022 р.19:08 30.04.2022
Тема уроку 3.3.6. Приготування пасхальних кулічів, ромової баби.
ВІВТОРОК, 03.05.2022 р.19:06 30.04.2022
Тема уроку 3.3.5. Приготування дитячих фігурних виробів.
ПОНЕДІЛОК, 02.05.2022 р.19:04 30.04.2022
Тема уроку 3.3.4. Приготування опарного тіста та виробів з нього: плюшка, рулет з родзинками.
ЧЕТВЕР, 28.04.2022 р.18:47 10.04.2022