Тема уроку КНД 3.2.2. Приготування желе, карамелі.
Дата: 27.03.2022 12:30
Кількість переглядів: 94
ПОНЕДІЛОК, 04.04.2022 р.
(2 - 8 уроки) З 09:10 по 13:50 год.
Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку КНД 3.2.2. Приготування желе, карамелі.
Електронні посилання:
https://www.youtube.com/watch?v=CwWYgN-5hK4
https://www.youtube.com/watch?v=jKyYPuSl0R4
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Приготувати желе, карамель згідно теми уроку.
Надіслати фото та відео звіти.