Тема уроку 100: Бісквітне тісто з підігрівом "основний". Тема уроку 101: Бісквітне тісто без підігріва "Буше".
Дата: 08.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 141
ПЯТНИЦЯ, 10.03.2023 р.
Тема 18: Приготування основного бісквітного тіста та виробів з нього (5 годин).
Тема уроку 100: Бісквітне тісто з підігрівом "основний".
Тема уроку 101: Бісквітне тісто без підігріва "Буше".
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
стор. 194 - 206
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com