A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 100: Бісквітне тісто з підігрівом "основний". Тема уроку 101: Бісквітне тісто без підігріва "Буше".

Дата: 08.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 141

ПЯТНИЦЯ, 10.03.2023 р.

Тема 18: Приготування основного бісквітного тіста та виробів з нього (5 годин).

Тема уроку 100: Бісквітне тісто з підігрівом "основний".

Тема уроку 101: Бісквітне тісто без підігріва "Буше".

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 194 - 206

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора