A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 26. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Дата: 04.03.2022 10:47
Кількість переглядів: 512

ЧЕТВЕР, 17.03.2022 р.

Тема 9. Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок 26. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

Переглянути навчальний матеріал. Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання.

https://vpl.org.ua/news/18-48-12-16-03-2020/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора