Тема уроку КНД 3.2.1. Приготування різних сиропів, помад, глазурі.
Дата: 17.03.2022 10:25
Кількість переглядів: 96
ЧЕТВЕР, 31.03.2022 р.
Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку КНД 3.2.1. Приготування різних сиропів, помад, глазурі.
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Приготувати сироп, помадку, глазур згідно теми уроку. Надіслати фото та відео звіти.
https://www.youtube.com/watch?v=_rsg5t29NTA
https://www.youtube.com/watch?v=K9YDsbt9t1c
https://www.youtube.com/watch?v=MW1-wno_wQI