A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку КНД 3.1.3. Використання начинок і фаршів, які виробляють на підприємстві.

Дата: 17.03.2022 10:23
Кількість переглядів: 105

ВІВТОРОК, 29.03.2022 р.

Тема КНД 3.1. Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів.

Тема уроку КНД 3.1.3. Використання начинок і фаршів, які виробляють на підприємстві.

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Приготувати фарші згідно теми уроку. Надіслати фото та відео звіти.

https://naurok.com.ua/navchalniy-posibnik-prigotuvannya-napivfabrikativ-dlya-boroshnyanih-konditerskih-virobiv-91195.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора