A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку КНД 3.1.2. Приготування фаршів: фаршу м’ясного, фаршу з риби, фаршу з круп, фаршу з капусти.

Дата: 17.03.2022 10:20
Кількість переглядів: 82

ПОНЕДІЛОК, 28.03.2022 р.

Тема КНД 3.1. Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів.

Тема уроку КНД 3.1.2. Приготування фаршів: фаршу м’ясного, фаршу з риби, фаршу з круп, фаршу з капусти.

Перехід на ZOOM

Індифікатор 6937542864

Код 01011990

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Приготувати фарші згідно теми уроку. Надіслати фото та відео звіти.

https://www.youtube.com/watch?v=g-DwJRIzUuk

https://www.youtube.com/watch?v=9vFrCDThsNE

https://food.obozrevatel.com/ukr/osnovnyie-blyuda/gorohovoe-pyure.htm

http://vkusnoo.com.ua/3566-tushkovana-kapusta-z-farshem-prosti-retsepti-z-foto-pokrokovo.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора