Тема уроку КНД 3.1.2. Приготування фаршів: фаршу м’ясного, фаршу з риби, фаршу з круп, фаршу з капусти.
Дата: 17.03.2022 10:20
Кількість переглядів: 82
ПОНЕДІЛОК, 28.03.2022 р.
Тема КНД 3.1. Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів.
Тема уроку КНД 3.1.2. Приготування фаршів: фаршу м’ясного, фаршу з риби, фаршу з круп, фаршу з капусти.
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Приготувати фарші згідно теми уроку. Надіслати фото та відео звіти.
https://www.youtube.com/watch?v=g-DwJRIzUuk
https://www.youtube.com/watch?v=9vFrCDThsNE
https://food.obozrevatel.com/ukr/osnovnyie-blyuda/gorohovoe-pyure.htm
http://vkusnoo.com.ua/3566-tushkovana-kapusta-z-farshem-prosti-retsepti-z-foto-pokrokovo.html