A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку КНД 3.1.1. Приготування начинок: сирної начинки з родзинками, начинки з яблук, начинки з повидла.

Дата: 17.03.2022 10:19
Кількість переглядів: 189

ЧЕТВЕР, 24.03.2022 р.

 

Тема КНД 3.1. Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів.

Тема уроку КНД 3.1.1. Приготування начинок: сирної начинки з родзинками, начинки з яблук, начинки з повидла.

Завдання для виконання: 

Опрацювати навчальний матеріал.

https://www.youtube.com/watch?v=3NbbG1AtPMo

https://vona.pp.ua/nachinka-z-siru-dlya-mlinciv-yak-prigotuvati/

https://www.youtube.com/watch?v=2sceKHxdaVM

https://food.obozrevatel.com/ukr/vyipechka-i-desertyi/yablochnoe-povidlo.htm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора