Тема уроку КНД 3.1.1. Приготування начинок: сирної начинки з родзинками, начинки з яблук, начинки з повидла.
Дата: 17.03.2022 10:19
Кількість переглядів: 189
ЧЕТВЕР, 24.03.2022 р.
Тема КНД 3.1. Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів.
Тема уроку КНД 3.1.1. Приготування начинок: сирної начинки з родзинками, начинки з яблук, начинки з повидла.
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
https://www.youtube.com/watch?v=3NbbG1AtPMo
https://vona.pp.ua/nachinka-z-siru-dlya-mlinciv-yak-prigotuvati/
https://www.youtube.com/watch?v=2sceKHxdaVM
https://food.obozrevatel.com/ukr/vyipechka-i-desertyi/yablochnoe-povidlo.htm