Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування. Урок № 28 Тема: Дезінфекція та дезінфікуючи засоби.
Дата: 17.03.2022 10:16
Кількість переглядів: 89
СЕРЕДА, 30.03.2022 р.
Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування.
Урок № 28 Тема: Дезінфекція та дезінфікуючи засоби.
Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 99-104).
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.
Відповісти на питання.