Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування. Урок № 27 Тема: Вимоги до санітарного стану підприємств.
Дата: 17.03.2022 10:12
Кількість переглядів: 232
СЕРЕДА, 23.03.2022 р.
Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування.
Урок № 27 Тема: Вимоги до санітарного стану підприємств.
Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 229-230).
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.
Відповісти на питання.
https://vpl.org.ua/elektronna-biblioteka-18-34-32-13-12-2020/
https://studfile.net/preview/7432705/page:16/