Тема уроку 18: Характеристика відділення для обробки яєць.
Дата: 25.02.2023 10:06
Кількість переглядів: 68
ПЯТНИЦЯ, 03.03.2023 р.
Тема уроку 18: Характеристика відділення для обробки яєць.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Інформаційний матеріал: https://studfile.net/preview/7246534/page:54/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com