A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 94: Загальні правила приготування пряничного тіста. Тема уроку 94: Загальні правила приготування пряничного тіста. Тема уроку 95: Приготування тіста серцевим способом.

Дата: 25.02.2023 09:38
Кількість переглядів: 66

ПЯТНИЦЯ, 03.03.2023 р.

Тема 17: Приготування пряничного тіста та виробів з нього (6 годин).

Тема уроку 94: Загальні правила приготування пряничного тіста.

Тема уроку 95: Приготування тіста серцевим способом.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf   стор. 186 - 194.

Інформаційний матеріал: Приготування пряничного тіста та виробів з нього.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора