Тема уроку 94: Загальні правила приготування пряничного тіста. Тема уроку 94: Загальні правила приготування пряничного тіста. Тема уроку 95: Приготування тіста серцевим способом.
Дата: 25.02.2023 09:38
Кількість переглядів: 66
ПЯТНИЦЯ, 03.03.2023 р.
Тема 17: Приготування пряничного тіста та виробів з нього (6 годин).
Тема уроку 94: Загальні правила приготування пряничного тіста.
Тема уроку 95: Приготування тіста серцевим способом.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 186 - 194.
Інформаційний матеріал: Приготування пряничного тіста та виробів з нього.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com