A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Атестація педагогічних працівників

Дата: від до Скинути

Атестація педагогічних працівників у 2021 році

Атестація педагогічних працівників – це комплексна оцінка професійної діяльності педагогів, визначення їх відповідності займаній посаді, рівню кваліфікації. Мета атестації - активізація творчої професійної діяльності педагогічного працівника; стимулювання безперервної фахової та загальної освіти. 31 березня 2021 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, на якому визначався рівень професійної компетентності педагогічних працівників, які атестуються цього навчального року, їх професійна майстерність, забезпечення ефективності освітнього процесу. Старший майстер Черненко А. Г., соціальний педагог Орлова Н. В., викладач професійно – теоретичної підготовки Мисик В. Г. та майстер виробничого навчання Хараман П. І. демонстрували свої презентації з досвіду роботи та інші напрацювання. Атестаційна комісія ліцею керувалася основними принципами атестації, такими як відкритість, колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об'єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.      

11:09 01.04.2021

Творчий звіт педагогічних працівників

28 лютого 2020 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся творчий звіт педагогічних працівників, які проходять атестацію у 2020 році. Щорічно педагогічний колектив навчального закладу використовує таку форму  представлення досвіду, що відображає цілісну систему роботи педагога. Свої творчі пошуки та надбання, свій педагогічний досвід, використання передових ідей та інноваційних технологій, які впроваджувалися протягом кількох років, викладачі і майстри виробничого навчання презентували  педагогічній раді ліцею. Педагоги  нашого навчального закладу намагаються не  зупинятися на досягнутому, постійно бути в творчому пошуку, займатися самовдосконаленням. Адже за нами нове покоління – наше майбутнє, майбутнє України.

14:49 11.03.2020

Атестація педагогічних працівників у ВПЛ

       Атестація педагогічних працівників – одне із найважливіших питань у діяльності навчального закладу. Це важливий момент у діяльності керівника, педагогічного колективу і самого педагога, який прагне самовдосконалення.

12:13 12.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора