A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

6. Приготування риби фаршированої. Приготування страв з продуктів моря.

Дата: 28.05.2024 23:30
Кількість переглядів: 36

31.05.2024 р.

 

Тема 5. Приготування страв з риби та продуктів моря.

 

6. Приготування риби фаршированої. Приготування страв з продуктів моря.

 

Підручник:

«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

 

Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: Приготувати рибну страву за вибором; Відповісти на тестові питання «Страви з риби та морепродуктів» https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9969387 . Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора