6. Приготування риби фаршированої. Приготування страв з продуктів моря.
Дата: 28.05.2024 23:30
Кількість переглядів: 36
31.05.2024 р.
Тема 5. Приготування страв з риби та продуктів моря.
6. Приготування риби фаршированої. Приготування страв з продуктів моря.
Підручник:
«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: Приготувати рибну страву за вибором; Відповісти на тестові питання «Страви з риби та морепродуктів» https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9969387 . Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com