5. Приготування риби відварної, запеченої, припущеної, смаженої. Приготування страв з січеної, котлетної маси.
Дата: 28.05.2024 23:23
Кількість переглядів: 50
30.05.2024 р.
Тема 5. Приготування страв з риби та продуктів моря.
5. Приготування риби відварної, запеченої, припущеної, смаженої. Приготування страв з січеної, котлетної маси.
Підручник:
«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: приготувати рибну страву за вибором. Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com