A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

5. Приготування риби відварної, запеченої, припущеної, смаженої. Приготування страв з січеної, котлетної маси.

Дата: 28.05.2024 23:23
Кількість переглядів: 50

30.05.2024 р.

 

Тема 5. Приготування страв з риби та продуктів моря.

 

5. Приготування риби відварної, запеченої, припущеної, смаженої. Приготування страв з січеної, котлетної маси.

 

Підручник:

«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

 

Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: приготувати рибну страву за вибором. Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора