A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

4. Приготування напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, тушкування, запікання, натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї. Види панірувань і їх призначення.

Дата: 28.05.2024 23:07
Кількість переглядів: 64

29.05.2024 р.

 

Тема 4. Приготування напівфабрикатів з риби та нерибних продуктів моря.

 

4. Приготування напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, тушкування, запікання, натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї. Види панірувань і їх призначення.

 

Підручник:

«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

 

Інформаційний матеріал:

https://drive.google.com/file/d/1YsUmvw5C5J4-NPOxBFE6q_Zd9pnqhzs3/view

 

Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: відповісти на тестові питання до теми, приготувати напівфабрикати з риби та нерибних продуктів моря. Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора