4. Приготування напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, тушкування, запікання, натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї. Види панірувань і їх призначення.
29.05.2024 р.
Тема 4. Приготування напівфабрикатів з риби та нерибних продуктів моря.
4. Приготування напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, тушкування, запікання, натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї. Види панірувань і їх призначення.
Підручник:
«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Інформаційний матеріал:
https://drive.google.com/file/d/1YsUmvw5C5J4-NPOxBFE6q_Zd9pnqhzs3/view
Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: відповісти на тестові питання до теми, приготувати напівфабрикати з риби та нерибних продуктів моря. Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com