3. Приготування страв і гарнірів із смажених, тушкованих та запечених овочів.
Дата: 28.05.2024 23:05
Кількість переглядів: 57
28.05.2024 р.
Тема 3. Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів. (7 годин).
3. Приготування страв і гарнірів із смажених, тушкованих та запечених овочів.
Підручник:
«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Інформаційний матеріал:
https://drive.google.com/file/d/1hmnhtAi1L-eYqqyNJDMr7wxcOeRQnJTe/view
Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: розробити технологічну картку страви, приготувати страву з овочів та грибів. Фото страви надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com