A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

3. Приготування страв і гарнірів із смажених, тушкованих та запечених овочів.

Дата: 28.05.2024 23:05
Кількість переглядів: 57

28.05.2024 р.

 

Тема 3. Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів. (7 годин).

 

3. Приготування страв і гарнірів із смажених, тушкованих та запечених овочів.

 

Підручник:

«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

 

Інформаційний матеріал:

https://drive.google.com/file/d/1hmnhtAi1L-eYqqyNJDMr7wxcOeRQnJTe/view

 

Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: розробити технологічну картку страви, приготувати страву з овочів та грибів. Фото страви надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора