Урок 3. Нормування білків у раціонах харчування. Урок 4. Нормування вуглеводів у раціонах харчування.
Дата: 18.11.2023 23:04
Кількість переглядів: 87
ЧЕТВЕР, 23.11.2023 р.
Тема 2. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини.
Урок 3. Нормування білків у раціонах харчування.
Урок 4. Нормування вуглеводів у раціонах харчування.
Інформаційний матеріал:
https://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/8258/zubar.pdf?sequence=3&isAllowed=y
https://cpo.stu.cn.ua/Oksana/harch_himia_lekcii/450.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com