A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

2. Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв. Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв.

Дата: 28.05.2024 23:01
Кількість переглядів: 33

27.05.2024 р.

 

Тема 2. Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв. (7 годин).

 

2. Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв. Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв.

 

Підручник:

«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

 

Інформаційний матеріал: Презентація Складна форма нарізки овочів.

https://drive.google.com/file/d/14pxeAkfB1UpDUHjBRhtSKBOZ6NADmvgH/view

https://drive.google.com/file/d/1zhkAH29KdRssNv6BckG4oKMQKaaz23WV/view

 

Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: виготовити елементи з овочів для оформлення страв. Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора