2. Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв. Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв.
27.05.2024 р.
Тема 2. Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв. (7 годин).
2. Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв. Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв.
Підручник:
«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Інформаційний матеріал: Презентація Складна форма нарізки овочів.
https://drive.google.com/file/d/14pxeAkfB1UpDUHjBRhtSKBOZ6NADmvgH/view
https://drive.google.com/file/d/1zhkAH29KdRssNv6BckG4oKMQKaaz23WV/view
Домашнє завдання: Опрацювати матеріал. Виконати завдання: виготовити елементи з овочів для оформлення страв. Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com