Урок 13. Правила холодильної техніки для підприємств харчування.
Дата: 18.11.2023 22:51
Кількість переглядів: 47
П'ЯТНИЦЯ, 24.11.2023 р.
Тема 5. Сучасне холодильне устаткування (5 годин).
Урок 13. Правила холодильної техніки для підприємств харчування.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
Інформаційний матеріал: https://padlet.com/raisatup/i-k1dlnpmlvft87c71/wish/2051491437
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Скласти кросворд. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com