Урок 15. Загальні правила тушкування риби. Урок 16. Загальні правила запікання риби.
Дата: 18.11.2023 22:32
Кількість переглядів: 41
ПОНЕДІЛОК, 20.11.2023 р.
Тема 3. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів (8 годин).
Урок 15. Загальні правила тушкування риби.
Урок 16. Загальні правила запікання риби.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 175 - 179.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com