Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів. Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.
Дата: 11.11.2022 22:04
Кількість переглядів: 117
ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.
Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7годин).
Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів. Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.
Підручник: Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування – Олійник О.М.
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com