A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів. Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.

Дата: 11.11.2022 22:04
Кількість переглядів: 117

ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.

Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7годин).

Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів. Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.

Підручник: Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування – Олійник О.М.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Олійник-О.-М.-Основи-фізіологій-санітарії-та-гігієни-харчування.pdf

Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора