Урок 5. Нормування ліпідів в раціонах харчування. Урок 6. Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.
ЧЕТВЕР, 30.11.2023 р.
Тема 2. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини.
Урок 5. Нормування ліпідів в раціонах харчування.
Урок 6. Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.
Інформаційний матеріал:
https://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/8258/zubar.pdf?sequence=3&isAllowed=y
https://rada.info/upload/users_files/05536359/198dc372e03448d2a9fbd6d630d0b3e1.pdf
https://studfile.net/preview/7253322/page:28/ - Нормування ліпідів в раціонах харчування.
https://studfile.net/preview/7253322/page:30/ - Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com