Тема 9: Приготування сільськогосподарської птиці відварної, смаженої.
Дата: 11.11.2022 21:31
Кількість переглядів: 52
СЕРЕДА, 16.11.2022 р.
Тема 6: Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці (30 годин).
Тема 9: Приготування сільськогосподарської птиці відварної, смаженої.
Електронні посилання:
https://www.youtube.com/watch?v=HNr1qmjsp4Q
https://www.youtube.com/watch?v=0J_5bMQGR8Q
https://www.youtube.com/watch?v=4Zx8gmV0MBk
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Приготувати страву за вибором згідно теми.
Фото/Відео виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com