A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 9: Приготування сільськогосподарської птиці відварної, смаженої.

Дата: 11.11.2022 21:31
Кількість переглядів: 52

СЕРЕДА, 16.11.2022 р.

Тема 6: Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці (30 годин).

Тема 9: Приготування сільськогосподарської птиці відварної, смаженої.

Електронні посилання:

https://www.youtube.com/watch?v=HNr1qmjsp4Q

https://www.youtube.com/watch?v=0J_5bMQGR8Q

https://www.youtube.com/watch?v=4Zx8gmV0MBk

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Приготувати страву за вибором згідно теми.

Фото/Відео виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора