Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 05.09.2022 року по 09.09.2022 року
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ПОНЕДІЛОК 05.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ
Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста. Тема уроку 1: Значення простих і нарізаних поштучних тістечок. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
ВІВТОРОК 06.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ
Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста. Тема уроку 2: Асортимент і класифікація тістечок. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
2. |
9:25-10:10 |
ТПБКВ
Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста. Тема уроку 3: Технологія приготування простих нарізних тістечок з різних видів тіста. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
|
СЕРЕДА 07.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ
Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста. Тема уроку 4: Технологія приготування поштучних тістечок з різних видів тіста. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
ЧЕТВЕР 08.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ
Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста. Тема уроку 5: Вимоги до якості тістечок. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
2. |
9:25-10:10 |
ТПБКВ
Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста. Тема уроку 6: Термін і умови зберігання готових виробів. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|