Урок 20. Розбирання й обвалювання свинячої, баранячої, телячої туші.
П'ЯТНИЦЯ, 01.12.2023 р.
Урок 20. Розбирання й обвалювання свинячої, баранячої, телячої туші.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
https://learningapps.org/27109445 - Схема розбирання свинячої туші. Виконати вправу.
https://learningapps.org/8930897 - Кулінарне розбирання туші - яловичина. Виконати вправу.