Урок 5. Практична робота 1: Складання меню для різних закладів ресторанного господарства.
ЧЕТВЕР, 05.10.2023 р.
Тема 2. Організація діяльності торгової частини підприємництва та оперативне планування роботи (3 години).
Урок 5. Практична робота 1: Складання меню для різних закладів ресторанного господарства.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf стор. 75-83.
Навчальний матеріал:
https://pidru4niki.com/1601101343455/turizm/zagalni_printsipi_skladannya_menyu
http://megalib.com.ua/content/767_42_Princip_skladannya_menu_ta_iogo_oformlennya.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді. Скласти меню денного раціону харчування для їдальні ліцею.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com