Урок 5. Лабораторно-практична робота 1. Складні форми нарізання овочів.
Дата: 30.09.2023 20:14
Кількість переглядів: 163
ПОНЕДІЛОК, 02.10.2023 р.
Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).
Урок 5. Лабораторно-практична робота 1. Складні форми нарізання овочів.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf стор. 35-42
Навчальний матеріал:
Презентація на тему «Складні форми нарізання овочів».
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Підготувати презентацію «Складні форми нарізання овочів».
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com