Урок 51. Технологія приготування страв з бобових.
Дата: 22.02.2024 20:04
Кількість переглядів: 42
П'ЯТНИЦЯ, 23.02.2024 р.
Урок 51. Технологія приготування страв з бобових.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/196/mode/2up?view=theater стор. 197 - 198
Інформаційний матеріал: Презентація Технологія приготування страв з бобових.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування страв з бобових на вибір.