Урок 3.Страви з тушкованих овочів і грибів.
Дата: 15.09.2023 19:44
Кількість переглядів: 167
ПОНЕДІЛОК, 18.09.2023 р.
Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).
Урок 3.Страви з тушкованих овочів і грибів.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Навчальний матеріал:
http://um.co.ua/2/2-13/2-132482.html
http://book4cook.in.ua/archives/2061
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com